nghn4427 arkadaşlar lütfen yardım edin uykusuzluktan sinirlerim bozuldu artık 😥 denemediğim yol denemediğim yöntem kalmadı ama bebeğim uyumuyor. 3ay28 günlük. bebeğimin uykuya dalma problemi var. gündüz uykusu yok denecek kadar az uykusu gelince ağlıyor uyutuyorum yarımsaatten fazla uyumuyor ne yemey yapabiliyorum ne yiyebiliyorum yorgunluk ve uykusuzluktan bitap düştüm artık sibirkerim bozuldu. 10gün öncesine kadar gece uykusu çok güzeldi akşam 8de yatar gece 4te 5te kalkardı ama 10gündür her 2saatte uyanıyor 1saat emerken uyuyor sonra tekrar. çıldırmak üzereyim. gündüzleri çok az uyuyor. dayanamıyorum. uyju rutinleri yaptım olmadı hergün banyo yaptırdım olmadı uyku eğitimine başladım olmadı şşş pat yöntemi denedim salla dur yöntemi denedim olmadı olmadı olmadı. sinirlerim çok yıprandı artık eşimlede konuşmuyorum hiç bir yere gidemyiorum.denediğiniz işe yarayan bişey varsa Allah rızası için söyleyin
Frdblgrc Yapmam gereken sey onu tek basina yatirmaya alıştırmak emzirdikten sonra birak biraz yatmaya alışsın