FatmaKk Anneler uyku rutini yapabildiniz mi biz 3 aydır ne gece ne de gündüz daha 2 saat uyuduğumuzu hatırlamıyorum. Uyuyor ancak geri uyanıyor. Uyku eğitimi aldınız mı önerir misiniz
Cns15 FatmaKk benim de kızım 2 buçuk aylık yatarak emzirmeyi ve aynı saatte yatak odasında olmaya çalışıyorum uyuyunca yatağına alıyorum sallamıyorum emiyor kendisi uyuyor karnı toksa saçını okşuyorum yüzünü yada kendisi uyuyor bir de odanız çok sıcak yada soğık olmamlı 21 dereceyi geçirmeyin gece
pitircikk Cns15 maşaallah ne güzel bir düzeniniz var. Benim oğlum 56 günlük aslında büyük oğlum da 2,5 yaşında ama her şeyi unutmuşum :) gece gündüz uykuları ne zaman düzene giriyordu hatırlamıyorum. Mesela gündüz 2 saat uyanık olup 1 saat uyurdu akşam da 8-9 gibi gece uykusuna geçer sadece beslenme için uyanırdı oğlum ama kaç aylıkken o düzene geçmiştik hatırlamıyorum. Sizde şuan nasıl biraz bahsedebilir misiniz :)
Cns15 pitircikk şuan çok küçük uyku saat aralıklarını belirlemek için ara kestirmeleri oluyor ama öğle uykusuna 1-1 buçuk gibi geçiriyorum akşam bilerek geç geçiyoruz ki sabahı bulalım diye gece beslenmemiz yok 1 gibi de en geç uyumuş oluyoruz sabah 8-8 buçuk da kalkıyor .gece gündüz ayrımını ben 30 günlükken oturtmuştum 🌺
pitircikk Cns15 maşaallah ne kadar güzel annesine uyum sağlamış bir bebişko 💕 gece beslenmesi 3 saatte bir yapıyoruz biz keşke daha uzun uyusa 😅
Pinar9 3 ay 14 günlük bebeğim atak haftasına daha 10 gün var ama 3 gündür uykuya direniyor gündüz eskiden 1.5 saatte bir uyuturum hemen uyu en azından 30 40 dk sürerdi uykusu. Şimdi hiç uykuya geçmiyor ağlıyor sürekli neden olduğunu çözemedim :(