Yagizarel Merhaba,bebeğimin gözünde çapaklanma oldu nasıl geçer acaba,birde huysuzlandi ağrı acı oluomudur acaba yrn dr a gitmeyi dusunuyrz ama bu geceden yapılacak birşey olurmu,ılık suyla pamuk ıslatıp sildim ama işe yaramadı sanrm
Bmaidil12 Yagizarel teramisin göz merhemi var o işe yarıyo bütün içerisindeki irinleri akıtıyo sonra bitiriyo ama tabi doktora götürmektede fayda var
Nuray20 Kaç aylık canım kızın küçükse ve emziriyorsan anne sütü çok işe yarıyor benim kızımda da olmuştu doktor sütünü biraz sağ pamukla sil demişti antibiyotik etkisi olduğu içim hemen geçirmişti geçmiş olsun
Defnenin-annesii Emziriyorsan anne sütü ile de silebilirsin canım birde ılık çay ile de silebilirsin. Benim kızımda da sürekli oluyor bir gözünde. Doktor damla verdi antibiyotikli ama ben kullanmak istemedim. Ara ara siliyorum birden geçmiyor maalesef ara ara geçiyor arada yine oluyor. Birde göz pinarlarinin hafif üstüne serçe parmagin ile hafif masaj yap arada 🌸
Yagizarel Çok tşk ediyorum ılık suyla pamukla sildim devam ederse Dr a goturcem,maalesef sütüm olmadığı için emziremiyorum 13 aylik