Miskokulum22 Bsrbzdg aynı dertten muzdaripiz sanırım bacaklarından başka sıkıntım yok bide spor yapamıyorum Bayadır lömbür lömbür oldu ya
Bsrbzdg Woody işe yarıyo mu chloe thing yapıyorum şu an 3 cm inceldi ama ben daha fazla inceltmek istiyorummmm
Bsrbzdg pogacayanakk ben 2 haftalık karın kası programını yaptım ama bacaklarım inceldi öncesinde de leslie yapıyodum toplamda 3 hafta falan
Miskokulum22 isimsizanne1 benim bu basenler kendimi bildiğimden beri vat küçükken bunu düşünüyordum ne olcakki yara olur sonra düzelir diyordum 😄😄
Bsrbzdg Benim eskiden basenim yoktu çok iyiydi fiziğim ünide eşimle tanıştım 1 sene sonra kilo aldım sürekli abur cubur yemekten😁😁
Bsrbzdg Benisahtesevme2 hayır 2 haftalık programında her güne yapılması gereken videoları koymuş onları yaptım düzenli olarak. Tabi yememe de dikkat ettim arada kaçamak yaptım ama çok az
Benisahtesevme2 Bsrbzdg nerden ulaşıyorsunuz YouTube’da sadece bır vıdeo çıkıyor ya da ben bulamıyorum
Bsrbzdg Benisahtesevme2 google ye chloe thimg 2 haftalık karın kası yazınca sayfasındaki program çıkıyo ben 2019 olanı yaptım ordan youtubeye yönlendiriyo zaten
Bsrbzdg Benisahtesevme2 sen bacak için olanı da yapabilirsin ama ben bundan sonra 30 günlük bacak var ona geçicem