Isteboylebisey AngelMotherr benimki 22 aylık ben 23 numara bot aldim bi tık büyük bilerek aldım. Benimkinin ayakları büyük.
mombunny AngelMotherr hiç öyle kara düzen almayın bence benim bebişim kız olmasına rağmen 24-25 giyiyordu. Şuan 2yaş- 4 aylık 26 giyiyor Anne- baba boyu çocugun genetiği bi sürü faktörle değişkenlik gösterir.
AngelMotherr Hayatbanavaykikivayvay dimi 🥲 seneye giydirmek için alacağım ayakkabı seçtim ayağıda geniş seneye bu fiyatlar alınma z
Hayatbanavaykikivayvay AngelMotherr ya oyle bende seneye icin almak istiyorum ama numarayi kestiremiyorum 😂 ayagi etli sisko tontis her ayakkabi da olmuyor 😂
Zey-yus50 AngelMotherr yetişkinlerin ayağı aynı olmadığı gibi bebeklerinde ayakları yapısına göre değişir
maras46ikincihesap AngelMotherr bebekten bebeğe değişir o durum bnm oğlum ocağın ilk haftasında 2 yaşayacak 22 giyiyor şu an
Dyldrm AngelMotherr 3 yaş erkek yeğenim 22 giyiyor 2 yaş oğlum 25 filan giyiyor boyu filan uzun yapılı oğlum yeğenim minyon. Yaşla alakası yok yani yapıyla alakalı