Miniciginannesiiii Kızlar bebeğim 4 ay 14 günlük 4+ gece maması baktım bulamadım bunu aldım bunu ona gece verebilirmiyim acaba birşey olur mu ?
Deletedmom_62 Miniciginannesiiii ama neden gece uyanmasini istemiyorsun daha küçük uyanmasi lazım. Yatmadan formül süt ver bunu vereceğine.
tugceizgi Miniciginannesiiii doktora sorun böyle şeyleri. Burda ben verdim bişey olmadı sen de ver diyen olur. Sizde ters bişey olur. Doktor kontrolünde verin ne veriliyorsa
Miniciginannesiiii Dilaraortacc +4 ay yazıyordu onu bulamadım bunu aldım geceleri vermek istedim sadece üstünde 3 çorba kaşığı mama 3 çay bardağı su diyordu ben 1 mama 1 çay bardağı su düşündüm tok tutar kalkmaz diye ama korktum şimdi hani yazmıyor ayı felan bişey olur mu diye
Dilaraortacc Miniciginannesiiii aylık kilo alımı 400 500 gr dan az mı ki eğer değilse başlama bence bi sağlık ocağının ebesine danış
Miniciginannesiiii Deletedmom_62 evet fakat saatte 1 uyanıyor ondan sadece gece versem diye dedim formül süt nasıl peki
Dilaraortacc Miniciginannesiiii atak haftasında olabilir diş dönemine giriyor olabilir her şeyi açlığa bağlamak doğru değil biraz daha uyumak için çocuğa mama vermek ne bileyim..
Deletedmom_62 Miniciginannesiiii emmek için sürekli uyanıyorsa aç olduğu için değildir yalancı emzik ver . Ya da mesela doydugundan emin misin 4aylik bebek 2_3 saatte bir emer artık. Eğer 5 dakika emip bırakıyorsa doymadıgi için yine istiyor olabilir. Kilosu nasıl? Formül süt yani mama . Yatmadan 150 cc mama verirsen gece tok kalır 1 kez en fazla 2 uyanir