erdemirmerve61 Yelz popoda çatlak veya alerjik olabilir takip edilmesi gerekiyor aynı durumu bende yaşamıştım
Merve_ada71 Yelz yüksek ihtimal alerji belirtisi ama önce doktora gidin önce kaka testi yaparlar sizi yönlendirirler
Demeali Fatma1122 süt ve süt ürünleri alerjisi canım bizdede durum aynı bende diyet yapıyorum hatta domates et dahi etkiliyor
Feyzus Fatma1122 24 gündür süt ve süt ürünleri paketli gıdalar dahil diyetteyim 2 gün önce tekrar kan gördüm yumurta bulunan tatı yapmıştım ondan şüphelendim ama deneme yanılma aşamasındayız henüz tam neye karşı olduğunu bilemiyoruz
Fatma1122 Demeali ben dah alerji testi yaptırmadım ama bizde de süt ürünleri alerjisinde şüphelendiler hatta çok yüksek ihtimalle öyle dediler de siz biliyorsunuzdur hangi ürünleri tuketmeyeyim
Fatma1122 Demeali ben pek bu konuya hakim değilim diyet konusuna yani neler yiyip yiyemeyecegimi de bilmiyorum, banada yardımcı olur musunuz gercekten zor bindurum
vera1210 Bizdede olmuştu bebeğim 4 aylıkken rotavirus dediler ve çok önemli bisey doktora gidin bence
Demeali Fatma1122 süt yumurta peynir süt içeren paketli gıdalar yumurtayı deneyin ama bizim yumurta da var gibi domstes vr baharat bunları tüketmiyorum ama kırmızı et ve tavuk da olabilirmiş bende deneme aşamasında yım şuan inşallah biran önce toparlar lar gercekten çok zor bir durum
Fatma1122 Demeali çok üzülüyorum bende bu duruma tabiki Allah başka dert vermesinde insan ne yiyip ne yiyemeyecegini bilmiyor ya , bizdede yumurtaya var sanırım birde süt ürünlerini falan yemeyi bıraktığımız da kaç gün içinde kakasi normale döner ki
Fatma1122 Demeali size daha kolay ulaşabileceğim bi sosyal medya hesabınız var mi ordan iletişime geçsek burdan bulmak biraz zor oluyor ve ne yiyip ne yiyemiyoruz kafam çok karışık
Fatma1122 Feyzus süt ürünleri alerjisi varsa zaten yumurtayı da yasakliyolar süt ürünlerine alerjisi olanın çok yüksek ihtimalle yumurta kırmızı et domates ekşi seyler bunlara da alerjisi olabilir, randevu bulmaya çalışıyorum alerji testi yaptıricam bende
Demeali Fatma1122 ben diyet yapmama rağmen durum hala aynı canım pazartesi tekrar gidicez doktora umarım alerjisi çıkmaz
Feyzus Fatma1122 bize dr sadece süt ürünleri diyeti verdi ama şimdi online diyetisyenden randevu aldım inşallah o bilir🙏🏻 Başka bir formda anne sürü alerjisi varmış demiş dr mama kullanıyorlarmış geçmiş anlayamadım
Feyzus Fatma1122 gittiğim çocuk doktoru bu yönden birşey demedi sadece süt ürünleri dedi kakada birdaha kan olduğunu söylediğimde getirin bakalım dedi bende gitmiyeceğim evet bu ürünleri fazla tüketiyorum olabilir deneme yanılma tabiki