Hayatbilgisi Kizlar 10 gündür adetim gecikti . Adet olmak istiyorum artık . Maydanoz suyu adeti söktürür diye duymuştum kullanan etkisini gören varmı acaba icipte 🌼🌿 Şimdiden teşekkürler yorumlarınız için 🌿🌼🌸
Aylizzmm Hayatbilgisi maydanoz suyunu duymadım hiç canım ama soğan suyu içiyorum ben 1 haftadır benimde 24 gün kadar gecikti
Mrymom Hayatbilgisi öncelikte bi test yap canım hamilesindir belki daha sonra gelen yorumları değerlendir♥️🐣
Annesininmiskokulusu Hayatbilgisi maydanozu bilmiyorum ama soğan suyu çok güzel söküp atıyor tabi içebilirseniz… Tadı malum🙄 Hamile olmadığınızdan eminseniz bi deneyin derim
Hayatbilgisi Mrymom ayın 14 te kan verdim negatif çıktı canm hamile olduğumu dusunmuyorum bilmiyorum. Umudumu kestim yani 🌼🌸😏
Mihriiii Hayatbilgisi aynen eskiden kullanılırmış. Hatta bide yarpuz diye bir ot var biliyor musunuz bilmiyorum. Kokusu nane gibi mentollü hatta bilmeyen biri nane sanabilir. O da aynı şekilde
Ucansupurge Mihriiii Canım keşke bunları soylemeseydin bilincsiz arkadaşlarımız varsa deneyip kendilerine zarar verebilirler 😔
Safiss Mihriiii canım burda bahsettiğin ne acaba ben şuan bebek düşünmüyorum çünkü oğlum daha yedi aylık ve hamile riskim var
Ucansupurge Mihriiii Bazı arkadaşlar istem dışı hamile kalıp psikolojik sıkıntılar yaşıyor ya o yüzden dedim 🥰