kutsalmavi Kızlar 2.5 yaşındaki kızımın anaokulunda yılbaşı için kostüm partisi yapılacak. Prenses yada bir hayvan kostümü olabilir dediler. Her yerde karşıma elsa çıkıyor ama onu istemiyorum. Başka önerebileceğiniz bir site yada sayfa var mı
35lavanta kutsalmavi Balerin olabilir tütü bana göre prenses elbisesi gibi zaten o tarz bir kombin düşünebilirsiniz trendyolda seçenek çok
Noname21 kutsalmavi anaokul saçmalıkları 😀 nıloya Maşa ile koca ayı kostümleri oluyor yada arı olabilir Uğur böceği olabilir
Laden kutsalmavi le mabelleden tütü etek aldım kızıma. Sadece onunla bile prenses gibi oldu. Bakın isterseniz☺️
35izmir kutsalmavi kırmızı başlıklı kız yap bi kırmızı panço alıver kapüşonlu bide sepet ver eline 😂😀al sana kırmızı başlıklı kız
Lunaluu kutsalmavi bence elsa al gitsin. Ben anaokulundayken herkes prenses veya cadı olarak gelmişti babam bana farklı olsun diye uzaylı kostümü almıştı😅. Hiç unutmam tüm gün utanmıştım kostümümden😂😂.
RainOverMe Lunaluu ahahha kız 🤣 babanız cok tatlıymıs🤗 kafası benım kafa. En ıyısı ileride ben kızıma boyle yapmayayım cocuklar ne dusunur bılemıyoruz kı😅 foto gormek ısterdım 🥰
elizabeth Lunaluu ahaha ben de yapardım bunu herhalde farklı olsun diye, yapmamak lazım demek ki utanıyo çocuklar sonra 😂😂
kutsalmavi Kızlar buldum😄 dolapta 140 tl ye tütü etek kelebek kanadı buldum dolap hesabım da bakiye varmış tam da tuttu bakiye bedavaya aldım🙈 umarım güzel gelir ay mutlu oldum yaa
RainOverMe Lunaluu ahahah düşündüm de haklısın🤣 cok tatlı olmussundur ama emınım🥰 sevıyorum marjinal şeyleri😅cocuklara hitap etmıyor orası baska😬🤣
gibicibicis kutsalmavi armagan oyuncakta kostümler var diğer yerlere göre de fiyatları daha uygun geldi bana olduğunuz yerde mağazası yoksa İnternet sitesinden bakabilirsiniz prenses ugur böceği arı maya hepsi var
Poyrazin_annesii https://ty.gl/1k8k1uxnny Pamuk prenses kostumu şuan 3 saatlık ındıeımde 92 lira belkı bakmak ıstersın cnm