barbunyalikek Oaey24 valla kendisi uyandıkça ağladıkça zaten mama meme yiyor memeyide zorla tutuyorum. Gece kaç kere uyanıyor ? Mama veriyor musun
Emily37 Oaey24 2-3 saatte bir kendisi uyanıyor o zaman emziriyorum.geceleride aynı şekilde 3-4 saatte bir uyanıyor emmek için
Oaey24 barbunyalikek yok vermiyorım anne sütüyle besleniyor emiyor uyuyana kadar bir bir bucun saat geçiyor sonra 2 saat uyuyır bazen uyanıyor bazn ben kaldırıyorjm acıkmıstır işk aylar kendisi kendisi uyanıp aglıyordu şimdi bıraksam daha uyuyacak sanki
Oaey24 Gunesinannesi54 bnde öyle yapayım diyorum 4 günvar 2 ayı doldurmamıza doktorumuzs ds soracagım
Kaaan Kızlar memeye geldimi aglamya başlıyo nolur yardım edin napmam gerek emzigi veriyorum bi süre emiyo sonra memmi alıyo acaba ben tam acıkmadan getiriyorum memeye ondan mı almıyo dersiniz
Emily37 Oaey24 geceleri emerken uyuyakalıyor ama gün içinde ve akşam 1-2 saat uyanık kaldığı oluyor.bugün mesela akşam üzeri 6 gibi uyudu 8’de kalktı şuan saat 12 ve bu saate kadar arada 15-20 dakika şekerleme yaptı şimdide uyudu şükür.
Deniz2463 Oaey24 gündüzleri istediği her an emziriyorum ama geceleri dokuz da yatıyor 1 de kalkıp emiyor sonra beş altı da sonrada sekiz dokuz ondan sonra da uyanıyoruz zaten