Kızlar merhaba bebeğim 6 ay 6 günlük. Şimdiye kadar hep kucagımda pıspıs yaparak uyutuyordum fakat düzeni kendisi degistirdi simdi nasıl uyumak isterse öyle uyuyor mesela otomatik ana kucagi var bazen onda kendi kendine uyuyor bazen kucagımda kafasını omzuma yaslıyor uyuyor. Son 2 haftadır ben eksta bir şey yapmadım kendi uyku saatlerini kendisi oluşturdu mesela sabah 8 kalkıyoruz 12ye doğru uyuyor 2 saat, sonra saat 4te uyuyor 1-1.5 saat sonra ki uykusu ise gece uykusuna geçiş oluyor 21.30 gibi. Gündüz uykusunda sorun yaşamıyoruz fakat gece sürekli kalkıyor dönmeyi öğrendi sürekli dönmek istiyor sürünerek kendini ileri geri hareket ettiriyor bu da onu uyandırıyor ister istemez. Yüzüstü uyuyor sadece ama sürünüyor döndürüyor kendini sabaha kadar dişten mi oluyor bilmiyorum en son doktorumuz alt damak kabarmış dedi ama gelen giden henüz yok. Ek gıdaya geçtik süreç güzel ilerliyor onun dışında anne sütü alıyor acıktıgı icin uyanmıyor gece kalkınca emzik gibi kullanıyor memeyi. Bu gece uykusunda bana ne önerirsiniz biraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen. Artık odasını ayırıyoruz bu hafta bu şekilde çok mu zorlanırım bilmiyorum ama bi taraftan sağlıklı uyku uyuması için odasına biran önce alışsın istiyorum. Önerileriniz bekliyorumm🤩