Altundalb Oğlum İki Aylık Sürekli Kabızlık Sorunu yaşıyorum sma mama kullanıyorum Bebelac da kullandım ilk başlarda hipp de kullandım en son sma da kaldım önerebileceğiniz mamalar neler
Hilalaldemr04 Altundalb Canim bizde sma ayla basladik 3 uncu ayda kabizlik sorunumuz basladi . Sma da probiyotik olmadigi icin sindirim zor oluyormus bir sure sonra . Biz mamayi degistirik evolvia kullandik duzeldi hemen doktor degistirdi mamamizi
Altundalb Alp35 Hilalaldemr04 Evolviayı Tavsiye edenlerde oldu Bi Denim Kabızlık sorunu olmadı demi tekrar
Tugbaf Alp35 siz katılıyorum bir kere aptamil kullandım kabızlık ve gaz sancısı 5. Aylığız son sma kullanıyorum çok da memnun
Gulcem44 Bizde Aptamil kullanıyoruz bizdede kabızlık var maması bitmek üzere bende SMA düşünüyordum ona da kabız yapıyor dediniz kafam karıştı şimdi😔
Baloglusunannesi Bizde aptamil kullandık kabızlık oldu sma aldık çok kuştu sonra humana aldık memnunuz şuan
Melikeakiner [bilinmeyen] Gaz ve kabızlık için özel mamalar var. Aptamil conformil veya bebelac gold nutrikonfor. Onlardan verin.
yaseminkarakurt Kabızlık zor bişey bebek içinde anne içinde. Kabızlık maması kullanın rahat etsin, aptamilin conformil çeşiti etkili oluyor baya