MasalTekin Merhaba arkadaslar, biz yeni doğduk, sarıldığımız var biraz sinirda dedi dr, kontrole gidicez tekrar, nasıl dusurebilirim bilgisi olan var mı? Sürekli emzirmeye çalışıyorum, kayinvalidem şerbet atıyor sariligi dedi ama böyle bisey uygulayan var mi?
Tatlibirkizinannesi Bizim de sarılık problemimiz var 2 aylık oldu hala gecmedi ama ilk zamanlardaki gibi yuksek degil degeri. Doktorlar sadece sık emzirme onerdigi için sekerli su vs vermedik. Sarılık degeri kac? Bol bol emzirmeye calısın
Senanur00540 Kardeşim bol bol emzir gerekirse 15 20 dakikada bir uyandirip emzir bol emzirmeyle ben geçirdim benim de yüksekti bebeğimin sariligi ama şükür imdi çok iyi allah şifa versin şifa versin sizde geçirirsiniz inşallah
Efy Bol bol emrizin benim oğlumda da vardı sürekli emzirerek atlattık eğer sütünüz artmadıysa bu dönem ara ara mamada verebilirsiniz.
mfp Bizde de sınirdaydi bol.emzir mavi ışık bulundur yattığı odada gece dedi doktor uyguladım ama benim kaynana şekerli su vermiş doğal olarak şeker tokluk hissi veriyor 5 saat boyunca uyuya kaldı bende sezeryan olduğum icinn ağrılardan bitmiş halde eve geldiğimizi ilk günleri uyuya kaldım emzirme dim hastaneye yattık sürekli bebek uyur zorla zorla emzir uyandır her saat başı eve geldikten sonra ben öyle yaptım çok kolay olmadı ama geçti sukur
atlasannesiii MasalTekin 5. Günde pik yaparmış sarılık bilginiz olsun. O yuzde. Sık sık emzirin emzirme dışında da vermeyin bir şey bosverin büyükler hep doğruyu bilmiyor malesef 😬