Ahsenmommii aysglerdenn memede doyduğunu anlıyordum ağzından çıkarıyordu biraz bekletiyordu emmiyordu o sırada hemen memeyi çıkarıp emzik veriyordum öyle alıştı şimdi uykuya geçmeden bazen veriyorum ellemeden uyuyakaliyor emerken bazen de hiç vermiyorum 🤣
Kose21 aysglerdenn doğar doğmaz verdim, herturlu emziği aldım ama maalesef tutmadı. Tutmayınca tutmuyorlar 🙄😒
Ceyda_48 aysglerdenn ben alıştırmak istemedim o yüzden kullanmıyorum çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
asena0609 aysglerdenn Ne güzel işte neden zorla emzik vermeye çalışıyorsunuz ki yanlış anlamayın henüz Doğum yapmadım emzik vermeyi düşünmüyorum ama ihtiyacınız mı oluyo ki emziğe emmemesi daha iyi değil mi?
Kifoo Emzirdikten hemen sonra emziği ağzına tıkadım özellikle uyku arasında yaptım ki bunu meme sansın elimde tuttum emziği memeyi çektiğim gibi ağzına verdim Böylelikle 3. ayda alıştı
aysglerdenn asena0609 o yüzdendır o zaman geçsin bebegımız doğsun gece dizi emzik gibş kullandığında benı anlarsınız o zaman bırdaha görüşürüz 😂
asena0609 aysglerdenn Hadi yaa sanırım yapmicam dediğim bir çok şeyi yapıcam gibi annemde sürekli yok onu yapmicam yok bunu vermicem de görücem ben seni diyo neyi yapmicam dersen ilk onları yapıyosun diyo haklı sanırım 😅😅