ikikizannesi Kizlar almak istiyorum tavsiye verirseniz sevinirim benim uc cocugum var 5 kilisilik bir aileyiz xiaomiye baktim ici cok ufak geldi xl modellerden düşünüyorum ama xxl olanlarda asiri yer kaplar napsam bilemedim birde mesela ust uste koyunca pisiyormu bir sira mi dizebiliyoruz
Dmt-01 ikikizannesi hutt galiba öyle bi marka vardı çift hazneli 8 lt sanırım onlar sizin için iyi olur ama çok yer kaplarmı bilemicem ben karacadan aldım bir ay olacak daha gelmedi
Asyaveannesi04 ikikizannesi bendeki philips xxl olan aşırı bir yer kaplamıyor biz 2 kişiyiz gayet ideal bence
Eymensmomm ikikizannesi bende arzumun ki var içi çok küçük değil ama biz 4kişiikik bit aileyiz oluyor sırayla yapmak istediklerimizi yapıyoruz
ikikizannesi Asyaveannesi04 bnde xl olanini düşünüyorum ama mesela uc orta boy patatesi kizartirmi veya 10 parca tavuk sigarmi incik veya but
ikikizannesi Eymensmomm bende bilemedim aklimda phlips ve karacaninki var bize yetmezse sigmazsa bosa olur veyada cocuklar icin kullanirim
Gzd Eymensmomm arzumdan memnunmusunuz, ben de yeni çıkan xl olan modele bakıyorum da hiç yorum yok internette
Asyaveannesi04 ikikizannesi karaca almayın da ne alırsanız alın bence karacanın her ürünü dandik kahve makinası aldık bozuldu servis yok
Marmadal Kesinlikle luxell fastfryer. Çok memnunum maşallah diyim bozulmasın 🧿 iç hacmi çok geniş, her gün kullanıyorum.
ikikizannesi Marmadal evet var o markalar yorumlari iyi gercekten bnde bilindik degil diye guvenemedim bide bozukdugunda falan servis sorunu olurmu acaba
Marmadal ikikizannesi luxell daha önce de fırın üreten yerli bir marka, bozulmadığı için servis kalitesini bilemiyorum, takdir sizin🙂
ikikizannesi OlmazolsuncuzdanImdamIlyonlar o cok ufak degilmi benim uc cocugum var ikiser parca tavuk yapsam 6 parca sigmasi lazim en kotu bizide katarsak bir kilo tavugu pisirmesi lazim
Betulcoban ikikizannesi ben kullanıyorum cok memnunum 3 kısıyız rahat 20 parca tavugu alıyor ıkı kat zaten patates kızartmasıda aynı sekılde baya alıyor
Eymensmomm Gzd evet memnunum benimki xl modeli iç haznesi en gemiş oydu ben aldığım zaman ve manuel aldım dokunmatik çok çabuk bozuluyor vs diye birde sadce dokunmatik olusuna 2.3 bin fiyat koyuyorlar değişik birşekilde hiç gerek yok aynı işi görüyor zaten
Gzd Eymensmomm kodu ne sizinkinin bende xl olana bakıyorum da aynısı galiba ar2074 olan, temizliği nasıl acaba açık rezidans zor diyolar ya öyle mi gerçekten
Elif9292 Bende çok araştırmıştım Fiyat performans olarak en iyisi luxell diye karar vermiştim ama ufak olsun yer kaplamasın diye xiami aldım. Öylece duruyor tezgahta🤣 anladım ki iş makinada değilmiş, mutfağa az da olsa hevesli bir kadındaymış🤣🤣