Gamzelim123 Bebeğim 5 aylik bugün gördüm ki poposunda çizgi olur ya orası çatlamış. Makata uzak yerde ne iyi gelir anneler
Taze_annecik Gamzelim123 Merhaba evde kantaron yagi varsa sürebilirseniz. Yağlı arko krem bepanthol bir de eğer canı yanıyorsa tuvaletini yaparken ya da sonrasında sıcak suya oturtun. Büyük ihtimalle kabız olduğundan dolayı çatlamıştır. Kabızlığı sürerse catlak iyileşmez.
Aseb4 Gamzelim123 kesinlikle hindistan cevizi yağını öneririm. Büyüklere de bebeklere de çatlak için en iyi gelen yağ
Gamzelim123 Taze_annecik hayır kesinlikle kabızlık yok. Hatta biraz açık kalsın hava alsın diye açtım bu gün iki sefer kakasını yaptı katı değildi normaldi. Bepantol krem sürdüm ama sıcak suyuna akşam olunca denicem teşekkür ederim
Adec Gamzelim123 arkadaşımın kızında olmuştu fito krem vermişti doktor ona bende fito kremi hafif kızarıklık görsem bile sürüyorum baya etkili bi krem
balkizimmmm Sıcak suya oturtmak iyi gelecektir, bizim doktorumuz fito krem ve anestol yazdı halâ kullanıyorum dikkat edin hemen geçmiyormuş, geçmiş olsun 🍀
Gamzelim123 Aseb4 iste şuan kırsal Bi bolgedeyim çarşı çooook uzak bize. Ama aklımda kalsın teşekkür ederim