NurR Merhaba✋ instagram veya İnternet sitesi olarak bebeklerinize alışveriş yapıp memnun kaldığınız sayfalar var mı? Şimdiden teşekkür ediyorum 🙏
gulsahbaydemir NurR Merhaba, bende uğurlu bebekten alıyorum memnunum İnternet siteleri de var bakabilirsiniz
Mom9 NurR instagramda bebetalya sayfasından alışveriş yapmayın. Hem ürünleri renk atıyo hemde %100pamuk değil polyester karıştırmışlar
Altundalb NurR Uğurlu Bebekten alıyorum bende çok memnunum Daha Bugün tekrar aldım ürünlerim geldi ve çok kaliteli😊Tavsiye Ederim
Sevdaysl Merhaba uğurlu bebek sayfasından aldim bebegimin biçok kıyafetini cok da memnunum kalıpları tam geliyor ve kumaşların rengi solmadı. Melikenin şirin dükkanı da var ama ordan alışveriş yapmadim fiyatları biraz makul gibi geliyor. Ayakkabi olarak da kuzenim vosvosbaby sitesinden aldı memnun kaldi biz daha ayakkabıya geçmedik 8 ayligiz.😊
kerem_imm NurR en ucuz bebe market var canım fiyatları çok uygun. Ama kalitesi orta yollu. Oğluma evde giymedi için 5 takım pijama aldım 20 TL tanesi. Ev için gayet kullanışlı
Melinoee NurR Soobe kesinlikle hem uygun hem kaliteli. Şuan da çok güzel indirim var kesinlikle değerlendirin.