Okuyanbiranne Benim dünden kalan Maklube var onu ısıtacağım sütlaç yaptım birde çorba yaptım mı tamamım
Pikapikapikacuuu Okuyanbiranne hamsi aldım onu ayıklayacağım şimdi. Yanına da ot salatası şalgam falan koyarım
Aysegul93 Okuyanbiranne fırında tavuk patates mercimek corbası pilav yeşillik vs. Tatlı yok eşim sevmez bende kendim için uğraşmam😀
Okuyanbiranne Aysegul93 tatlı sevmeyen eş ilginç 😂 bizimki de sütlü sevmez. Sevmez dediysem iki tabak yine yer
Okuyanbiranne Sema065 ben de tercihimi mercimekten yana kullandım afiyet olsun hava soğuk değil mi ben bebişle çıkmaya korkuyorum
Okuyanbiranne durumelegimm havalar biraz dha soğusun bende şöyle güzel bir arabaşı ve hamur yapacağım
minikoglummmmm Okuyanbiranne afiyet olsun çok severim bendee..babamız aradı bişey yapma diye yemeğe çıkaracakmış ♥️
Pikapikapikacuuu Okuyanbiranne bizim balık günümüz yok ya 😅 ne zaman çarşıya inersek o zaman. Bir gün belirlemek en iyisi ama
mucizem3006 Okuyanbiranne dünden kuru fasulye kaldı normalde yanına pilav yaparım ama bugün makarna yapıcam bide karnabahar salatası yapıcam zaten iştah yok hastayız
Okuyanbiranne mucizem3006 geçmiş olsun salgın var geçen haftalarda bizde hastaydık gerçekten çok zor atlattık