mLyyk merhaba canım benim kızım da 2 ay 8 günlük bu süreçleri çok yeni geçtim, onun için yazmadan duramadım 🥰 Bebeğim doğdu ve yoğun bakıma alındı 15 gün kaldı. Bu süreçte sürekli ikişer üçer saat arayla sağım yaptım ve sütüm aynı seninki kadardı hastanede mama takviyesi de yapıyorlardı. Ama hep kendimi olumladım. Okuduklarımla sütün bebeğin talebiyle arttığını öğrenmiştim ve bu yüzden bebeğim eve geldikten sonra sürekli emzirdim, ama yine de sütüm yetemiyordu. Gün içerisinde 30 45 CC bir kaç kere mama takviyesi yaptım ama önce hep emzirdim hiç kolaya kaçmadım. Bebeğim bir ara tekrar rahatsızlandı hiç tam olarak uzun uzun ememiyordu, ben de gün içerisinde emdikten sonra kızım sağım yapıyordum artması için. Artık daha düzgün emiyor ve sütüm artmaya başladı şu an bir kaç gündür artık mama vermiyorum. 🥰 Hiç vazgeçmedim ama mamayı da öcü gibi görmedim. Gerektiğinde verdim ama artması için hep mücadele ettim şimdi çok şükür her sey yerine oturmaya başladı. Bunları uzun uzun yazdım çünkü her anne bebeğin kendine özel biricik bir hikayesi var yalnız değilsin senin gibi bu sıkıntıları yaşayan bir çok insan var. Bol su iç, kendine yüklenme ve süt artması için bolca emzir baktın emmesi yarım yamalak oldu sağım yap beynini süt üretimine teşvik et ve moralini yüksek tut. Bol sütün olsun inşallah🥰