birprensannesi0208 Kızlar adetim 4 gün geçikti ara ara geçikme yaşıyotum pcos olduğum için az önce test yaptım Sizce hamilelik varmıdır ??
elizabeth birprensannesi0208 eğer hemen 5 dakika içinde çıktıysa baya hamilesiniz. Bekledikten sonra çıktıysa geçersiz oluyor. Yine de kan testi yaptırın
birprensannesi0208 tatlibiranneo yaa emin olmak için birtane dhaa yaptım ama o az biraz daha silik cıkdı acaba daha yeni ondanmı buarada teşekkür ederim 😍😍
tatlibiranneo birprensannesi0208 Evet bende hamileliğimi silik çizgiyle öğrendim 4 haftalıkmıs o zaman çok sevindim sizin adınıza 😍🥰
birprensannesi0208 tatlibiranneo cok sağolun çok teşekkür ederim 🥺 tam umudumun bittigi yerde geldi desem yeridir
elizabeth birprensannesi0208 hayırlısı olsun o zaman inşallah allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ❤️ Ay böyle hamilelik haberleri görünce ben de bi hevesleniyorum sonra hemen vazgeçiyorum ama 😀
Deletedmom_58 birprensannesi0208 bariz belli ya arkadasim .. Çocuk ben buradayım diyor el sallıyor sana 😅😅 Başka çocuğunuz var mı merak ettim 🤭
birprensannesi0208 Deletedmom_58 evet var bir oğlum var 2 bucuk yaşında ondan önce pcos felan bilmiyordum doğum yapptıkdan sonra adet düzensizliğim olunca doktora gittigimde öğrendim ve birdaha cocuğum olmayacak sanıyordum 🥹
Deletedmom_58 birprensannesi0208 Yani önceki hamileliğinizden dolayı bu testin pozitif olduğunu bilmiş olmanız gerekiyor aslında 😅🤭 Sağlıcakla kavuşun 🥰
birprensannesi0208 elizabeth ay allah razı olsun bende uzun süre istemiyordum aslında ama pcos olduğumu öğrenince ya birdaha olmazsa diye girdik bir yola 🥹