tugraninannesi0105 Kızlar çatlak için çözüm bulan var mı? Arnavut kremini duydm onda da civa varmş yada duyan kullanan var mı mine hanımın arnabut kremi var Instagram da bakanlık onaylamış diye kampanya var şuan Bana farklı birşey duyan ya da deneyen lütfen söyleyebilir mi
Palestinianbride tugraninannesi0105 çatlak derinin altındaki bağ dokularının kopması ile meydana gelir cilt tonu eşitkemesi uygulamaları ile görünürlüğünü azaltılsada yok edilmesi malesef mümkün değil
Yusufunannesiaybuke tugraninannesi0105 işe yaramıyor canm ben son çare çatlak tedavisi strıort yaptırıcam cooook yaptıran var ve faydasını görüyorlae netten araştır istersem
Glfdnaktr tugraninannesi0105 bende nefret ediyorum karnımda ki çatlaklardan keşke çözümü olsa güzellik merkezleri cok pahalı..
Cellys tugraninannesi0105 cok unlu bir doktorun yaninda saglik danismaniym.. Estetik Plastik cerrahisinde .. malesef yoktur hic bir caresi.. hamilelikte sadece bol bol nemlendirmek gerekiyordu
Hercai88 Ben çare bulamadım 🤷♀️ dert de etmiyorum bence öyle şeyler sadece para tuzağı estetikle bile düzelmeyen ilaçla nasıl düzelsin 😑
Yusufunannesiaybuke tugraninannesi0105 3 seans olarak uygulanıyor benim çok fazla çatlagım var yani aşırı vae ve derinatlaklar 2.500 dedi
tugraninannesi0105 Cellys yaptım ama son günler aşırı kaşndm farklı birşeyden malesef kaşıyarak yırttm günde 20 saat elim vücudmdaydı🥺