Islam2022 1aylık olduk 850gram almış en dip kiloyu almış dedi sizlerin kaç aldı süt arttırma için ne yapıyorsunuz
kasimonbes Islam2022 3480 dogdu kizim, 3190 na dustu. 1 aylik olduk 4300 olmus gayet iyi dedi doktor. 15. Gun muayenemizde 3570 almisti cok yavas kilo alimi mamayi arttiralim 2 saatte bir besleyelim demisti oyle yapiyorum
Kerem_k1 Islam2022 biz ilk ay mama+meme gitmiştik o yüzden çok kilo almıştı 1750 gr almıştı, sadece emiyorsa gayet güzel bence aldığı kilo
livanurvealpinannesi61 Islam2022 en dip kilo 500 gr dır 850 gr az değil ilk 6 ay bebekler ayda en az 500 gr almalı. 500 ve gr üzeri az değil.
Dondurmalikahve Islam2022 Hayır en düşük kilo alımı 600 gramdır 850 gram en düşük kilo alımı değil. Blok emzirme yapın. Sütünüz azsa arttırmaya bakın eğer sütünüz varsa bebeğe bu kadar kilo aldırdıysa sütünüzü yağlandırmanız gerek. Ama az değil aldığı kg onu diyeyim.
Islam2022 kasimonbes mama mı veriyorsunuz özel değilse nedeni öğrenebilirmiyim 2ay böyle alırsak bzdede başlanacak sanırım
Damlaplt Biz şuan 2 aylığız 1. Ayımızda 800 gram aldı ve doktorumuz çok iyi kilo alımı dedi.Gündü birkez mama veriyordum mamayıda kesmemi söyledi. Bence kilo almı iyi
Islam2022 Damlaplt bizimki nedrn öyle dedi anlamadım :( 2aya göre bakacağız öyle mama başlayabiliriz dedi
Islam2022 Dondurmalikahve blok emzirme nedir nasıl yaplandırabilirim sol meme çok iyi sağ memedrn az geliyor
kasimonbes Islam2022 benim ilk 3 gun sutum gelmedi ve mecbur mama ile basladim. Once siringa ile veriyordum alismasin diye ama maalesef sariliga donmeye baslayinca biberona gectim. Sutumu sagarak veriyordum suan yeni yeni emmeye basladi. 7 8 10 dk gecmiyor emmesi ama olsun anne sutu ne de olsa diye dusunuyorum.
Ebrushkaa Islam2022 her ağladığında her istediğinde ve günde 15 kez meme ver çocuk dr umuz bana böyle söylemişti
Haticesalih Islam2022 ay nasıl en dip ya gayet iyi benimki bile 700 gr aldı doktor gayet iyi demişti anne sütü ile
Smyye0805 Benim bebeğimde 3270 doğdu aynı hafta kontrole gittiğimizde 3070 düşmüştü. Sonra 1. Ay dolduğunda kontrole gittimizde kilosu 3700 geldi. Doktor emzirme danışmanına yönlendirdi. Bu konuda bilgisi olan var mı