AviL06  Merhaba anneler 🙋🏻♀️ Göbek bağı düşerken böyle mi oluyor ? Yoksa enfeksiyon riski mı var bilenler cevap verebilirse çok sevinrim 🌹 (ilk çocuk)
nazlimom_ AviL06 bizde böyle olmamıştı dibinden itibaren simsiyahtı ama belki böyle düşenlerde olmuştur
Enesinannesiii AviL06 bizimki de böyle olmuştu 13 gün sonra düştü göbek bağımız ebemiz normal demisti böyle sarı akıntısı da vardı düştükten sonra da devam etti hatta bence telaşlanmayın bizimkiyle aynı gibi gözüküyor biz şu an 1 buçuk aylık olduk göbeği normal görünümde artık
abnztb AviL06 canım sanki kurumamış gibi duruyor. İstersen sağlık ocağına bir göster. Benim oğlumun 18 günde düştü sonrasında da hep aktı doktora götürdüm 1 hafta içinde akıntısı durmazsa yakalım demişti ama sonra akıntısı geçti. İhmal etme bir göster
-Ozge- AviL06 bizimde böyle olmuştu pansumanı yanlış söylemişler meğersem yani nemli kalıyormuş orası hastaneye götürdüm doğru pansuman şeklini anlattı ve sonra hemen kurudu düştü. Bence en azından bi sağlık ocağına gösterin yada çocuk doktorunuz varsa ondan bilgi alın
Poyrazin_annesii Oranın kuruyup siyah olması gerekıyor dıye bılıyrm. İstersen bı saglık ocagına göster. Kardeşim göbeği kurumadan düşmüştü sarı sarı bısey akmştı. Saglık ocagıda yakmıştı orayı cok şükür düzelmişti
AviL06 -Ozge- bize pansuman yapın veya şöyle yapın diye söyleyen birisi olmadı. Zamanla düşer dediler o kadar 🙄 pansuman mı yapılması gerekiyordu 🤔
-Ozge- AviL06 doğumdan sonra hastaneden çıkmadan reçete verdiler o şekilde aldık pansuman malzemelerini ve her gün düzenli olarak pansumanini yaptım
kayraalim AviL06 benim bebegimde bu şekilde oldu ve enfeksiyon oluşmuş hemen Dr götürün enfeksiyon riskine karşı bebeğin yenidoğan yoğun bakımda dört gün yattı gibek bağı enfeksiyonu sebebiyle doktor ilerlerse kötü olur demidti
AviL06 Normal diyen de var sıkıntılı diyen de.. koku,kanama, akıntı yok 🙄 herkese tek tek teşekkür ederim 🌹 😇