Dabulunoktacom İlk defa çektirdim normal bir dişimdi sadece fazladan olduğu için çekildi doktora sormadım dudağım uyuşuk oda bişey demedi mutlaka çektireniniz vardır nelere dikkat etmeliyim
Laydaren Dabulunoktacom Sıcak ve soğuk bugün tüketmeyin. Sigara içiyorsanız biraz ara verin. Uyuşukluk azalacak, uyuşmanın azaldığını farkedince ağrı kesici içebilirsiniz hafif ağrı yapabilir
Dabulunoktacom Laydaren e orası koca bi delik oldu şimdi üstüne baskı yapınca yemek yerken falan kanama olur mu acaba
Laydaren Dabulunoktacom Ben 20lik çektirmiştim. İlk gün yemek yerken zorlandım, zaten genelde sıvı tükettim çorba püre vs. Çiğnerken acı yapıyordu. Ama kanama hiç olmadı. Bir kaç güne de tüm etkileri geçti
Dabulunoktacom Laydaren 20 lik diş en arkada ama benimki köpe dişimin arkasında damağımda dişim vardı o çekildi nasıl yemek yicem bilmiyorum
Laydaren Dabulunoktacom merak etmeyin, 20lik çok daha zor bir yerde yemek yemek için, hatta dikişlerim vs vardı ağzımda :) Sizinki de bir an önce toparlanacaktır. Yalnızca diş çekiminin ilk günü ve gecesi zor geçer