Leyla6327 Gaziantep’te yaşıyorum kızımın doğum günü var uygun fiyatlı bildiğiniz organizasyon firması var mı tşkler ?
Elfvli Leyla6327 Gaziantep de bunun pek mümkün olacağını zannetmiyorum. Yani uygun fiyatlı 😌 masallah baya gösterişli bir hayat yaşamayı seviyorlar.
Nursenac Leyla6327 merhaba ben eda organizasyon da yaptırdım çok memnun kaldım fiyat olarakta çok çok iyi 1600 e konsept yapıldı sizin seçeceğiniz konsepte göre fiyatlanması
Berraksnmzz Leyla6327 Ada organizasyon var daha yeni açıldı o yüzden indirimli olmuştu ben 800e anlaşmıştım bir ay önce ve kızımın doğum günü iki hafta sonra. Yani baya önceden anlaştım fiyatlar aynı olur mu bilmiyorum.
Elfvli Ezgiyln kiz kardeşim orada yaşıyor. Damağımızda Gaziantep’li oradan biliyorum . Ben Brsa’liyim ilk tanıştığımızda evleri mobilyaları görünce cok şaşırmıştım.
reyoliko Şans organizasyon var. Nişan organizasyonumu onlar yapmıştı.Çok memnun kalmıştım. Fiyat olarakta uygundu diğer yerlere göre şimdi nasıl bilmiyorum. Bir sorun isterseniz instadan