Boncukkizim Haticerdogan benim kızım 5 aylık sadece mamayla besleniyor ve geceleri hiç uyanmaz. Sabaha kadar deliksiz uyur. Siz emziriyorsanız farklı olabilir tabii.
busrasimay___ Haticerdogan 5 aylık kızım gece 10-11-12 gibi emziririm uyuturum gece hiç uyanmaz sabah 9-10 gibi uyanır.
portakallikekim 5 ay 23 gün şuan saat 10 da 120 ml. 1 gibi 120ml. 4,5 gibi 80 kadar içti sabahta 6.40 gibi uyandı şuan yeni uyudu 120 içip artık bir daha öğlen falan uyucak oda yarım saat en fazla gündüz uzun uyumuyor asla
Hilal28 1 aydır çok sık kalkıyor emiypr yatıyor 15 dk sonra ağlayarak uyanıyor her kalktığında emzirmiyorum 2-3 saatte bir. Ama çok sık uyanıyor
Kerem_k1 Haticerdogan uykusunu alması önemli canım ya biz erkenden kalkmıyoruz öğlene doğru kalkıypruz onunda etkisi var
WendyWu 5 buçuk aylık gündüz 4 saatte bir 120-150 ml iken , gece 5-6 saatte bir 90 ml içiyor. Kendi uyanınca içiriyorum artık. Uykucu benimki
aslihanhakan 12 de besledm şimdi 4 gibi kalkar gene beslerim bidaha 7 de kalkıyor gece 1-2 arası beslenmesi degısıyor
M987 aslihanhakan 7 den sonra uyuyormu ben uyutamıyorum aradan 3 saat geçince 10 gbi uyuyor her sabah 6 7 gbi uyanıyor hiç şaşmaz