Lina2022 Cevremde benimle Okadar kisi dogum yapti ki hepsi benim bebegim guluyor benim bebegim donebiliyor diyor ben Okadar sabirsiz degilim Ama esimin annesi yorum yaptikca sinirleniyorum normal mi Okadar gulmemesi ? Dönememesi ?
Sevval37 Lina2022 benim lise 3 ay 9 günlük dönmüyor her bebek aynı gelişimi göstermez diyin kayınvalideye
Mertbabyy Lina2022 benim oğlumda 4 aylık dönmüyor daha . Sorun etmiyorum her çocuk bir olmaz . 3. Ayda da yeni başlamıştı sesli gülmeye şimdi de susturamıyoz çocuğu maşallah o yüzden siZinkide anca olur merak etmeyin dinlemeyin herkesi
Melson21 Benimkide henuz donmuyor ama cok fazla guluyor, onunla konusuncs guluyor yada yeni insanlar gormedigi tanimadigi insanlari gorunce guluyor. Donemlerine gore normal bence. Sorun ediyorsaniz doktorunuz ile gorusun.
Naz42 Demekki mizacı böyle benim oğlumda çok nadir gülüyordu 4 aylık oldu da anca herkese gülmeye basladı hala da nazlanır takılacak bir durum değil .
Biroglanannesiiii Lina2022 Canım bebeklerin dönmesi zaten 4.ay belki ama 5 6 ayda daha rahat olur çok küçük dönmesi için oldu olacak o çocukları üniversiteye yazdırsınlar biraz daha abartsınlar yani bebeklerin gelişimi aynı olmaz evet ama 2.5 aylık bebek dönmez kafası daha sabit tutamıyor doğru düzgün nasıl dönsün gülmesine gelince de belki de yapısı böyledir her gün gülecek diye bir şey yok ki biraz zaman tanı
Naz42 Donmemesi de normal her çocuğun gelişimi farklı yine 4. Aymizds iki kere falan döndü şuan 5. Aydyiz ve dün kavradı dönmeyi kaç kere yaptı hatırlamıyorum hazirbuounusluk önemli Kayinvalideniz her soykedigindee bıkmadan usanmadan açıklayın ve üstüne düşünmeyin herkes her şeyi söyler takılmayın bu arada yüzüstü yatırıp sevdiği nesneleri etrafına koyarak alistirma yapabilirsiniz ama zorlamayın