asiltonunmommysi Perss 2.5 - 3 aylıkken başladı. Eller hep ağızdaydı salya aşırı aşırı derecede vardı hırsla elini ağzına götürürdü böyle emmek ister gibi değil. 4 ay 25 günlükken ilk dişi çıktı
Ayazinannesiiiiii 4 aylıkken başlladı 6.5 aylıkken altta üç diş birden çıktı😬 şu an 8 aylık hala aynı üst dişler de geldi gelecek
Perss Ayazinannesiiiiii bizde 4 aya giriyoruz herseyi ağzımıza götürme bol salya bide dilini ağzında çiğneme çok fazla merak ettim dış mi geliyor
Perss asiltonunmommysi baya erken çıkarmış maşallah bizimde ayninsizin gibi 4 gün sonra 4 aya giricez dilini çiğniyor bide
Denizmrv asiltonunmommysi bizimkide 2.5 aylıkken başladı suan 3ay 13 günlük sizce cıkma ihtimali varmı erken geldi bana ama ellrini ısırıyor resmen ve kafası vücuduna gore daha sıcak kulagını cekiştiriyor bunlar belirtiler sanırım
sedaelif Perss canım belki döneminden olabilir ama sürekli ağzı sulanıyordu günlük 5 tane önlük değiştiriyordum . Daha sonra sürekli ağzına birşeyler götürmeye başladı. Son zamanlarda da çok huysuzlandı bi gün bi baktım minnak dişleri çıkmış
asiltonunmommysi Denizmrv arkadaşımın kızı da 4 ay 10 günlükken çıkarttı ilk dişini var tabi ihtimal neden olmasın ellerini ısırma ve salya diş olduğunun büyük göstergesi zaten