Biz eşimin ailesinden normalde uzak yaşıyoruz birbirimize dün izin kullanıp yanlarına geldik. Eşimin kardeşi var 3.5 yaşında 3 aydır hastaymış biz de iyileşti sanıyorduk geldiğimizden beri ateşi çıkıp duruyor öksürüğü var ve kusuyor. Doktora götürdüler bizim söylememizle bir yerde bronşit başka yerde domuz gribi demişler. Tabii eşim sinirlendi çocuk bu hale gelene kadar nerdeydiniz biz de iyi sanıyoruz gelmesek daha bu şekilde kalacakmış çocuk diye… ilaç veriyorlar ama çocuk çok az uyuyor, yemek yemiyor yediğini de kusuyor. Ne yapsak bir şeyler yedirebiliriz bu çocuğa acaba? Bronşite domuz gribine ne iyi gelir? Ateşi var, balgamlı öksürük, kusma, burun akıntısı, eklem ağrıları… bir de zor bir çocuk anne babasını kontrol altına almış çok şımarmış bağırıp çağırınca istediği oluyor. Yemek yesin diye uslu dursun diye her istediği yapılıyor… Biz uyarıyoruz ama dinlenmiyoruz ve bu şekilde çocuğun sonu hastane. Çocuk öksürürken ağzını da kapatmıyor, hapşırıyor burnunu eliyle siliyor koluna siliyor. Uyarılmasına rağmen hala aynı. Bizim de küçük çocuğumuz var onun hasta olmasından korkuyorum valla kendimi geçtim… eşim pişman oldu ailecek vakit geçirelim torunlarını görmeyeli uzun zaman oldu onu görsünler diye geldik şu hale bak diyor… ben de ne yapacağımı şaşırdım hiçbir şekilde iyileşme yok kafayı yiyeceğim şimdiden…