Tbaltn Kızımın kafasında sarı kepek gibi bişeyler gördüm ama belli bir yerde ve bazen kaşıyor acaba bu durumla karşılaşan var mı ?
Laren Tbaltn Konak oluyor o. Banyo öncesi Zeytinyağı sürüp bekletin sık tarakla diplerini çok hafif tarayın bir kerede olmasa da birkaç kere tekrarlayınca biter inş
Tbaltn Minico 33 aylık kızım bu yaşlarda konak olur mu ? Ben bebeklerde olutor diye biliyordum ilk başta bende konak mı acaba diye şüphelendım ama emin olamadım hiç böyle bısey görmediğim için 😕
Tbaltn Laren kızım 33 aylık ben konak sadece bebeklerde yenıdoğanda oluyor sanıyordum ama deneyeceğim insallah geçer teşekkür ediyorum.
ikizerkekannesi Tbaltn 3 yaş ikizlerimin birinde ara ara oluyor hala zeytinyağı sürüp bekletip tarayınca geçiyor canı acımasın diye tüm konakları temizlemiyorum her banyoda belli yerleri yapa yapa bitiriyorum
Minico Tbaltn Çoğunlukla bebeklerde görülür ama çocuklarda da olabiliyor. Konak için hakiki zeytinyağına çay kaşığı ucuyla evde varsa karbonat katıp bölgeye sürüp iyice yedirin beklesin daha sonra banyoda yıkayıp tarayın kısa sürede geçer.
Poyrazin_annesii Bnm oglum 10 aylık ondada sarı sarı kabuk tutmuş konaklar var. Bebekken temızlemıştm yıne cıkmıs. Ama bu sefer daha kalın kabuklu. Korkuyorm tarayınca canı acır dıye
Poyrazin_annesii Tbaltn 3 aylıkken sürmüştm geçmişti. Bunlar yenı cıkmıs henüz sürmedim ama cok kalın kabuk boyle zeytınyagı işe yararmı buna acaba
Tbaltn Poyrazin_annesii bence deneyin bende öyle yapıcam insallah geçer geçmezse doktora götürücem size de söylerim.
Minikkanarya Zeytinyağı biraz ısıtabilirsiniz ışık bir şekilde olursa daha iyi olur sıcak olmasın kaynama noktasına gelmesin dikkat edin☺️