3yasakadarsifirekran Kızlar oğlumun maması var sanıyordum yedek kutuda ama bitmiş her yer kapalı getirde de yok 1 yaşında pirinç unu hiç vermedim daha önce biberon maması gibi nasıl yapabilirm onu
Wolverine 3yasakadarsifirekran Hiç bilmiyorum pirinç unundan nasıl mama gibi yapılır ama süt bebe bisküvisi yapsan içmez mi üstte kalsın canım
sadeturkvatandasi 3yasakadarsifirekran nöbetçi eczanelere bakabilirsiniz imkanınız varsa. Pirinç unu mamasını bilmiyorum üstte kalsın 🙆🏻♀️
3yasakadarsifirekran Wolverine bebe bisküvisi de yok😕 arkadaş eczane demiş aklıma gelmemişti ona bakıcam
Wolverine 3yasakadarsifirekran evet nöbetçi eczanede inşallah bulabilirsiniz. Ama hani muhallebi gibi yapıp sadece kıvamını biraz sıvı bıraksan bu geceyi de kurtarır sanırım
sadeturkvatandasi 3yasakadarsifirekran rica ederim gitmeden arayıp sorarsanız boşuna gitmemiş olursunuz hem
Sontvbukucu 3yasakadarsifirekran zaten 1 yasinda gece beslenmesine ihtiyaci yok ki onunki alışkanlık bi ayran dene olmazsa pirinc unu nasil yapılır hic bilmiyorum ama youtube da vardır illaki
3yasakadarsifirekran Sontvbukucu erken uyudu bu akşam mamasını içmedi , o yüzden kesin 5 gibi uyanır acıktığı için 😩