1_anne Duygugulle süt işi nasip diye düşünüyorum artık ne önerdilerse yaptım yine aynı. Genelde artıran şeyler özellikle bol su ve dinlenme uyku. Sonra tahin helvası pekmez dereotu humana çayı
cankuzularim Senaselma onu yazmaya geldim bende kuru dut hoşafı çok güzel sut yapıyor 👍 5 yemek kaşığı kuru dur 2 bardak suda 10 dk hasla taneleriyle beraber tüketin Duygugulle
Kuzeymiram Duygugulle helva , hurma , dereotu , bulgur , et , ve en önemlisi bol su ve uyuyabildigin kadar uyu , uyumazsan sütün fszla artmayabilir
GBK Duygugulle kimyon kimyon kimyonn. herkesten duyduğum ve uyguladıkça etkisini gördüğüm tek şey oldu. ayrıca sütün kalitesini de arttırıyor gaz problemleri gittikçe azalıyor
Senaselma Solgar kullanıyorum. Ona rağmen çok yeterli değildi. Burda bir arkadaş söyledi kuru dut kaynatıp içiyorum müthiş
1_anne Duygugulle herkese aynı etkiyi göstermiyor. Deneyip gözlemlemek lazım. Pilav bulgur çok süt yapar derler ben o kadar yememe rağmen hiç sütüm olmuyor
ebruakca18 Havuç yeşil soğan bol su ve özellikle balık et tavuk bu tür şeyler yediğimde sütüm çoğalıyor
gkbyza Tahin helvası, rezene çayı, kimyon çayı, ayva kompostosu bunlar bana yararlı olmuştu. Bir de Imom Latte kullanmaya başladım