Huma22072022 Bebeğim ek gıdaya geçti ilk tadımı havuçla yaptık, bütün sebzeleri tek tek tattırıcak mıyım kaç gün tadım yapmam gerekiyor ikili tadımlara ne zaman geçireceğim? Siz ek gıdaya nasıl başladınız ilk bebeğim çok acemiyim beni bilgilendirebilir misiniz😊
Mertbabyy Huma22072022 havuç yaptıysanız 3 gün havuç yapacaksınız baktınız alerjisi yok başka sebze mesela kabağa geçeceksiniz üç günde kabak yapacaksınız onada alerji yoksa başka şeye geçeceksiniz öyle öyle bittiğinde mesela havuçla kabak karıştırıp verebilirsiniz ama alerji için 3 gün kuralıyla yapın yoksa hemen karıştırırsanız hangisi alerji yaptığını anlayamazsınız
PatronBebek Huma22072022 bütün sebzeler 3 gün tek tek ama mesela bugün havuç tadimi bitti diyelim. Yarın patates vereceksiniz ya içine havuç ekleyebilirsiniz onda problem olmadığını biliyorsunuz çünkü
Asyaveannesi04 Huma22072022 her sebzeyi 3 gün bizim tadımlar 1.5 ay sürmüştü sonra ikili 3lü karıştırıp içine az pirinç atıyordum herşeyi tadım yaptırın ki yarın öbürgün herşeyi yesin
Minnikkiz PatronBebek ne kadar vermemiz gerekiyor peki ilk gün 2. Ve 3. Günlerde 1 çk 2 tk ve 1 yk olarakmı