Minikkusuumm Kızlar yeni araba aldık bugün pusetimiz var güvenli bir şekilde bağlanıyor arabaya oto koltuğu almaya gerek varmı arasındaki fark nedir pusetimiz e bebek canyon baby travel sistem bebek arabasının puseti
Storymoon Minikkusuumm nasıl sıgıyor bizimki 18 aylık sıgmıyor onlar 9 aylığa kadar normalde alman lazım oto koltuğu
Asyaveannesi04 Minikkusuumm herkesin aklındaki o soru 22 aylık bebek pusete nasıl sığıyor 😁 benimki 11 aylık asla sığmıyor oto koltuğu kullanıyoruz 🌺
Mertbabyy Minikkusuumm 22 aylık bebek pusete sığıyor mu ya 🤔🤔 bizimde puset vardı arabada. 6 aya kadar anca sığcak gibi diye gittim isofixli oto koltuğu aldım 🤔
Minikkusuumm Storymoon almasına alırım ama üzüldüm şuan sıgmasına çocuğumun minyon bı çocuktu ama başkaları yazında 6 ayda zor sığdı falan diye bı düşünmedim değil
pogacayanakk Minikkusuumm ya benim bebeğim de 10 kg. puseti emsallerine göre büyük ama ona rağmen sığmıyor
Minikkusuumm Minikkusuumm acaba bu pusetlerin 36 aya kadar olanı falan varmı ki kızlar o yüzden mı sığıyor
Minikkusuumm pogacayanakk bencede pusetle alakalı çünkü dışarda göz gezdirdiklerimle kıyaslayınca baya geniş iç hacmi