Cansubyzts Merhaba anneler oğlum 3.5 aylıkken elleri hep agzindaydi sonrasında bakalım dediğimde dişi patlamıştı 3.5 aylıkken diş çıkarması normal mi 🤷 Çok şaşırdım hatta şuan 4 aylık 2 ncı diş yolda diyebilirim
Olimbonii Cansubyzts ya benim bebeğimde 3 aylik 2 bucuk aylikken başladı elleri agzinda deli gibi dişleri kaşınıyor ilkten refleks ellerimi tanıyor filan dedim ama yok baya disleri kaşınıyor acaba dis mi cikaecak erkenden yaaa 🙈😀
DemirinAnnesii Cansubyzts sanmam ya benim bebeğimde 4 aylık bugün iki alt dişi birden patladı son 2 haftadır huzursuzdu yavrum meğersem diş yüzündenmiş. Valla çevremdeki bazı kişiler iyi değil süt dişlerini erken düşürür diyor kimi iyi sağlıklı ki erkenden çıkarmış diyor bakalım cumartesi kontrolümüz var o zman doktora soracağım
2-prensannesi Cansubyzts benim oğlumda 4 aylık 2 aylıkken diş eti şişti doktoruna sorduğumda diş değil demişti elleri sürekli ağzında ve 20 gündür ağzının suyu akıyordu bugün baktım beyazlamış ve biraz daha şişmiş heran gelebilir diye hissediyorum perşembe günü kontrole gittiğimde tekrar sorucam doktora
Cansubyzts Violeta22 çevremdeki herkes erken diyor ama bizim ki patlatmış 😂😂 anlamadım ilk çocuğum insan bilemiyor iyi mi kötü mü
tubasd Cansubyzts benim tanıdığım cocuguda o civarlarda çıkardı siz yada eşiniz ne zaman çıkarmış biraz genetik olabiliyor
Yusufhamza71 tubasd yok bacım hıc alakası yok yanı ben 3.5 aylıkken çıkartmısım esımde oyle ıkı oglumda yaşına yakın çıkarttı😂😂
Olimbonii Cansubyzts Erkek bebekleri kemik gelisimleri daha farkli oluyomus yani güçlü kemik yapisi olan bebeler dişlerini erken çıkarıyormus sanirim ondan 😀🙈
Aybarss-k Cansubyzts ne kadar geç çıksa o kadar iyi çünkü erken çıkarsa daha dayanıksız oluyor dişler geç çıkan dişlere göre
DemirinAnnesii Cansubyzts bebeklerimiz aynı gün doğmuş sanırsam 17 Ağustos 💙 Çok zor geçiyor bas bas bağrıyor yavrum bakalım doktor cumartesi ne diyecek şuan herhangi bişey kullanıyor musunuz
Cansubyzts Gizmokzilla ya çevremdeki herkes erken erken deyince tabi arastirmalara bakarsam da erken nadir olurmuş deniliyor anlamadım
Gizmokzilla Cansubyzts ay yok yaa etrafa ne bakıyorsunuz her kafadan başka bir ses çıkar doktorların söylemleridir aslolan onlarda 2.aydan itibaren çıkarabilir diyor siz rahat olun ❤️
Cansubyzts Aybarss-k bende isterdim gec çıkarmasını ama çıkarmış benim yaramaz sağlıklı olsun da napalim zaten süt dişleri dökülüyor
Cansubyzts DemirinAnnesii 22 Ağustos doğumlu oğlum emziği kendisi tutabiliyor emzik verdigimizde ağzından çıkartıp sert tarafını koyuyor birde diş kasicagi verdim onu çok sevmedik ama en sevdiği şey emzigin sert kısmı eli ağzına alma birde bizim elimizi kavradiginda ağzına götürüyor 😂
DemirinAnnesii Cansubyzts bizim ki de diş kaşıyıcı kendi eli 😂 bizim elimiz yüzümüz kıyafeti ne bulur ise artık 😂😂 sağlıcakla büyüsün yavrularımız
Feyzus Cansubyzts yaa bizde 3 aylık olduk elimsürekli ağzında elini keşfediyor demiştim baş parmağını sokuyordu şimdi yumruk yapıp öyle ammeye ağzına sokmaya başladı birde 5 gündür salyası çpk fazla akmaya başladı bizimde mi diş çıkaracak acaba
Cansubyzts Feyzus bizde çok salya akmadi sürekli el agizdaydi sert biseyler eline gecirince agzinda geveliyordu sonra baktık dis çıkmış şimdi gülünce gözüküyor 🥰😂