hepbahar123 Gün içinde oğlum yani nasıl tarif edeyim başıni titretiyo irkiliyo gibi sadece başını yapıyo hani bazen bize gülerek şımarıyor gibi gün içinde defalarca yaptığı oluyo neden acaba dikkatimizi çekti eşimle .o an üşümüyor (11 aylık olacak yakında)
66arasim hepbahar123 AA arada bir benim oğlumda yapıyor dediğiniz gibi sevdinduğinde guludgunde yapıyor ciddi bişey değil demi öyle yaptığı için diyordum
hepbahar123 findikkurdum56 aynen bak iç titremesi gibi sanki evet güzel tarif ettiniz ama üşümüyo o anlarda bence . 11 aylik olacak yakında
Nsnsnan Benim bebeğimde öyle oluyordu doktora sorduk ve dediki küçük çişini yaparken bu tepkiyi verirlermiş
Cioyt Şeytan dürtü derler öyle ise çiştendir takılmayın bizde de oluyor . Doktor uzun süreli olursa gel 2 3 sn olay çünkü 😊
Omerckk Benm oğlumda yapıyordu özellikle çok yemek yedrdigimde böyle içi almadığın da ve çişini yaparken ama geçti bu süre sonra merak etmeyin gecer
hepbahar123 Omerckk ayy inşallah canımm korktum biraz nedie bu diye. Yemek yemezken de yapıyor cnm bnmkiçişini yapıyor demek o sıra
Nsnsnan Evet evet çişini yapıyor annesi panik olma biz 2 doktora gittik bebek sonuçta yemek yesede yemesede çişini ne zaman yapacağı belli olmaz her an titrer
1Anakuzusu Benim kızım 8 aylık olacak birkaç güne. 1 hafadır ben de gözlemliyorum aynı hareketi yapıyor. Acaba üşüyor mu diye düşünüp endişe ediyordum. Yorumları okuyunca rahatladım 😮💨