Aysearasssss Kızlar bı haber aldık smdı esımle tsk 26 bın promosyon odemesı yapacakmıs ocak ayındakı maasla beraber bılgınız var mı sızlerınde
pogacayanakk Aysearasssss nerden duydunuz sağlam kaynak mı? Benim eşimde ocakta verilecek diyor ama kulaktan duyma bilgi tabi. Birde sizinki TSK mı jandarma mı
Ozzlleemm Aysearasssss Bizde öyle bi duyum aldık milli savunma bakanlığı paylaşmış eşim şuan gösterdi bana fotoğraf ama ne kdar doğru bilemicem bekleyip göreceğiz
Aysearasssss pogacayanakk memurlar. Netten de okuyoruz yorumları kesın bılgı dıyorlar pazartesi den itibaren resmı olarak paylasılacakmıs hadı hayırlısı olsn hakkımızda yatsın ınsallah🙏
Aysearasssss Kızlar bızımkı tsk. Ama soyle bısey diyor esım sdece ankara ilinde bulunanlar alabılecek ilk jandarma hava kara farketmez
pogacayanakk Aysearasssss benim eşim jandarma yatarsa bize de yatacak ama tarih belli değil işte. Herkese yattı bir bize yatmadı resmen
pogacayanakk Ozzlleemm ya onu troller yapıyor. Bizde karakola ait grupta gördük o tarz paylaşım ama yalan çıktı. Msb sitesine girince çıkmıyor malesef
Erdemalp Biaz once esimide bi arkadasi aradi. Boyle birsey varmis diye yarin soracaklar dogrulugunu bakalim
_YanakReisinAnnesii Aysearasssss eşim jandarma o da böyle birşey söyledi fakat bilgiyi nerden aldı bilmiyorum 😂 bozdurur bozdurur harcarız artık 26 bin tl yi 😂😂