Kuzularinanasi Balevlatm inek sutu faydali degil ki vermeyin hic.6 yasinda kizim bu zamana kadar cok nadir icmistir.asla duzenli bi sekilde inek sutu icsin diye vermedim.yogurt ayran kefir verin en faydali hali bu cunku.
Mlkhrn Balevlatm sadece sütün çok bir faydası yok ki. Onun yerine fermente ürünler ayran yoğurt kefir peynir daha faydalı olur. Muhallebi falan yapacaksanız kullanabilirsiniz tabi ki. Hatta bazı doktorlar iki yaşından önce içilmesini önermiyor
minnos004 Balevlatm Balevlatm benim kızımda bir yasina girdi gecen gün sut kaynatım eşimle içtik kizima da biraz vereyim dedim iki yudum icti kustu daha da vermedim
Balevlatm Kuzularinanasi Mlkhrn minnos004 ervakusunannesi hepinize teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için bende sizin dediğiniz gibi yapıp vereyim 😇🥰
Gulsahek Balevlatm verilir. Ben doğrudan vermiyorum ama kek pankek gibi şeylerin içine koyuyorum. Süt konusu tartışmalı kimi zararlı diyo kimi içmeli diyor :/
monami_ Balevlatm yapılan araştırmalara göre inek sütü bağışıklığı düşürüyor. Onun yerine yoğurt veya kefir içirebilirsiniz. Bağırsak florasına ve kemiklerine iyi gelir. İlla ki süt derseniz de devam sütü kullanabilirsiniz.
Zeyn_ Verirseniz sulandırarak vermenizi tavsiye ederim. İnek sütü hazır sütlere göre daha ağır ve yağlıdır. Bizde sütle büyüdük çok şükür sağlıklıyız, verip vermeme konusu size kalmış.