Sibellettoooo 5 aylık bi kızım var ve artık o tek dişli canavar 😁😁 sabah dişi çıktığını gördüm ve o kadar mutlu oldum ki bu duruma anlatamam veee sizinlede paylaşmak istedim bu sevincimiii🥰🥰
Umutveannesi Sibellettoooo ne kadar güzel 🌸 sancılı süreç yaşadınız mı acaba ? Yaşadıysanız neler yaptınız paylaşırsanız çok sevinirim. Benim oğlumda 8 ay 5 günlük ne diş var ne belirtisi var 😂 çok beğeniyorum böyle önde küçücük dişleri ama bize henüz nasip olmadı
Sibellettoooo Umutveannesi kuzum her gün 1 diş sarımsak yutuyorum hap gibi. Çok aşırı etkisi oluyor. Umarım siz de bu güzel sevinci en kısa sürede yaşarsınız 🥰
Caglaa94 Ahh ne güzel ne mutlu size 🥰 4 aylığız benim Oğlum da son 2 haftadır eli sürekli ağzında, kafa ateşi var, inanılmaz salyası akıyor dönem dönem huysuzlukları oluyor. Sizin var mıydı böyle belirtileriniz ne kadar sürede çıktı acaba
Sibellettoooo Caglaa94 2. Ayından bu yana salyası var bizim kızın ve hep eli azında. Ayıptır söylemesi daimada huysuz 😁 sen de etkisi olsun diyorsan günde 1 tane sarımsak yut canım. Aşırı etkili oluyor hem süt kaliteni arttırıyor, hem antibiyotik yerine geçip sancılı süreç oluşmasını önlüyor. Tabi tansiyon vs varsa kontrollu kullanman daha doğru olur.
Sibellettoooo Egeemoms antibiyotik etkisi yüksek olduğundan vücudun direncini güçlendiriyor ve süt kalitesini arttırıyor canım.