Findiklarim9227 2 ay 6 günlük bebeğim bugün sürekli dilini çiğniyor ve hiç uyumak istemiyor neden acaba anlamadım ilk defa görüyorum dilini cignedigini
Teemo07 Findiklarim9227 benim oglum gazı varken yapardı. Belki öyle birşey olabilir. 6. Aya kadar devam etti.
ruveydaensar Findiklarim9227 benim kızım da yapıyor 😅 çok tatlı oluyor yaparken benim ısırasım geliyor 😍
NmalkoC Findiklarim9227 damaklarınıda keşfediyor işte bu normal bi süreç damaklarıyla cignemeyi öğreniyor bütün cocuklar yapar onu merak etmeyin her keşfettiği şeyi cokca tekrarlıyorlar
Mustafam-elifim Findiklarim9227 benim kızımda aynı 3 ayda başladı şuan 4 ayı bitiriyoruz hala aynı dış çıkarıyoruz ben ondan diye duaunmuatum
OglumAsilturk Benimkide deve gibi dilini gevşenip duruyo ve bundan çok hoşnut bence normal her şeye pinpiriklenmeyelim ya böyle yaşamak zor oluyo diken üstünde aman aman modu 😂
Zehragok52 Dilini keşfettiği için yapıyolr ve onu yaparken hava yutuyolar o yuzden gazları oluyo bnm kızım suan 9 aylık oda yapıyodu hatta sonra dilini aşırı şekilde dışarı çıkartıyodu😅 bırakıyolar bı süre sonra keşfettiği bi şeyi defalarca denemek istıyolar
Findiklarim9227 Gulsahek dr a gitmedim daha ama fışkırarak kusmuyor reflu olunca fışkırarak kusuyolarmis
ruveydaensar Findiklarim9227 yok yok merak etme kendinden bile habersizken her şey onun için o kadar yeni ki😍 kendi organlari dahil . Şimdi onlar Cook büyük Kaşif. Bu tanısınlar kendilerini sonra sıra etrafa gelecek yavaş yavaş 😅 mahvedecekler bizi bu süreçte tabi