Elyesa641 Canım annelerim ♥️ Bebeğim 10 aylık ve hiçbir dişi yok. Kaç gündür uyku sorunu yaşıyorduk. İştahsızlık aldı başını gitti 😞 Bugün annem fark etti acaba bu diş mi iltihap mu yardım lütfen 🙏🏻 1.
Elyesa641 Ogzshn bende öyle düşünüyordum ama araştırınca böyle durumların olabildiğini söylüyorlar kafam çok karıştı. Bu arada yanıtladığınız için teşekkürler 🫶
Aysgl_clk12 Bence de bu diş değil canım başka bir şey ordan çıkmaz zaten ilk iki alttan sonra üst iki oraya daha var
Elyesa641 Aysgl_clk12 bende öyle biliyordum ama araştırınca böyle şeyler oluyormuş yani sıralama değişiyormuş dokununca iltihap gibi de değil ve sürekli kaşınıyor mahvetti kendini yA 😞
Irmakmelegim Elyesa641 valla kızım da önce 2 alt sonra yanlar en son alt çıktı dış degisebiliyor hatta doktroumuza sorduğumda her çocukta aynı sklde dış çıkmaz demişti farklı yerden ilm dış çıkabilir demişti kziimda 11 aylikti ilk dişleri çıktığında ama içiniz raht etmiyor sa bir çocuk doktoruna goturun
Rabiadefnecik Bizimde dişlerimiz çok geç çıktı ve düzensiz geliyor bemce ilk dişini çıkartıypr küçük prens bizimde diş zamanı huysuz uykusuz ve iştahsız oluyor