Bayanelaaa Philips avent cam kullanıyorduk bi kaç kere mamayı içti ama şimdi acaba mama reddi mi oldu dedim göğsümü sağdım çok az bisey oldu zaten onu verdim onu da istemedi biberonla 🫤 biberonu sevmedi galiba 🤷♀️ kullanıp öyle olan var mı ? Yada önerileriniz nedir
S2022 Bayanelaaa 28günlğk bebeğim var,philips avent aldm ama o çok hızlı akıyodu memnun kalmadm ,e bebekten dr browns biberon aldım memnunm bebeğe gaz yapmaması için içinde aparat var hemde yavaş akıyo küçük boy almıştım ben .deneyebilirsin
Ecemilay S2022 bende aynısını kullanıyorum geniş ağızlı olanı meme ucuna benziyor antikolik biberon gazı falan epey bi azalttı
Mrsteacher Ben bebeğim doğduğundan beri Lansinoh kullanıyorum biberonda da çok iyi olduğunu düşünüyorum. 6. Aya kadar S başlıkla yavaş akış kullandım hep bebeğim çok seviyordu biberonunu.
Neslihanda Tommee tippee kullanıyorum Ve benim bebeğimde bazen tutuyor bazen tutmuyor keyfine kalmış birşey sanırım
Mrsteacher alpmom1 merhaba mesajınızı şimdi görüyorum biraz geç oldu kusura bakmayın. Henüz bebeğime S başlık kullanıyorum arada reddetse de seviyor şimdilik. M başlıkla akışı hızlanıyor yetiştiremiyor 7-.8, aydan sonra M ye geçerim diye düşünüyorum 🤔 ☺️👼🏻