Yusufunannesiaybuke 9 aylık oğlum var burun aspiratörüyle temizliyordum aspiratörü çektigim gibi kan doldu içi nasıl temizleyebilirim 😕
seldaselda28 Yusufunannesiaybuke bu yuzdrn onermiyor doktorlar cekmeyi sadece serum. Fizyolojik sikin burnuna.
GAMA Yusufunannesiaybuke çok aşırı sert çekmeyin daha hafif şiddette cekin. Kılcallar kanıyor. Bende bir süre aspiratör kullandım ama sonrasında serum fizyolojik enjektörle burun yıkama şeklinde daha sağlıklı ve etkili oluyor deneyim denerim
Yusufunannesiaybuke DlaraKaanTekn sıkıyorum ama yinede kanıyor hiç temizlemesen de olmuyor anlayamadım eger devam ederse kulak burun bogaza götür dediler
DlaraKaanTekn Yusufunannesiaybuke az sıkıyor Da olabilirsiniz. Normal şartlar da bir tüp serumfizyolojik bir temizlemede bitmeliymiş öyle demişlerdi banada. Çekerken de çok asılmamaya çalışın. Umarım başka problem yoktur.
Yusufunannesiaybuke DlaraKaanTekn evet az sıkıyorum onu biraz daha fazla sıkayım ozanm . İnşallah yoktur doktorumuz eger devam egerse damarı yakılır demiştim:(