Hllbyzt Oglum 6 aylik olacak,akşam 9 10 gibi uyutuyorum yarim saat sonra hic uyumamiş gibi gözlerini aciyor,tekrar uyutmaya calişsamda uyumuyor , ne yapabilirim yardim edin lütfenn
Minaberil Hllbyzt Gündüz uykularınız düzenli mi geceyide etkiliyor maalesef bizde 7. Aya doğru gidiyoruz bu dönemlerde uyku sorunu olabiliyor dişlerde geliyor malum oda etkiliyor.
1Anakuzusu Hllbyzt benim kızım da 5 gün sonra 8 aylık olacak. Bizde de aynı durum. Daha sonra 12 yi buluyor gece uykusuna yatması. Çok denedim uyutmayayım sonra illaki uyur diye. Ama yok huysuzlanıyor uyumak istiyor. Ben de uyutuyorum mecburan.
Mevacanimkizim Hllbyzt ahh onu yapmayın çok çekmiş biri olaraktan soyluyorum. Öyle uyuduğu zaman 5 dk sürmüyor geri uyaniyordu sonra sabaha kadar uyumuyordu şimdi 2 yaşında arada öyle yapıyor yine 1 yaşa kadar neler çektim. Düzene koydum sabah uyanıyor 12-13 gibi uyutuyodum 1 saat kadar uyuyup tekrar uyaniyordu sonra akşam 17-18 gibi uyutuyordum yine 1 saat uyuyordu sonra gece 12 ye kadar uyutmuyodum uykusu geldiğinde oyaliyodum eline yiyecek falan veriyodum 12 de uyuyup sabah 9 da kalkiyodu o zaman çok rahatlamıştım
Hllbyzt Minaberil gündüz uykusu duzenli diyebilirim saatler degisiyor oynamalar oluyor ama 3 uyku yapiyor