busra66 Kızlar bebeğim 8 gün oldu kaka yapmadı doktor 10 güne kadar normal demişti bugün zeytinyağ verdim poposuna zeytinyağ ile masaj yaptım ama daha fayda göremedim bu durumu yaşayan var mı ? Doktora gideceğim yarında yapmazsa
Maviim busra66 Bizimkinin rekoru 6 gündü sonra yapmıştı. Bende kulak çubuğuyla uyarmıştım zeytinyağı ile bide benimki mama içiyor mamasının içinede zeytinyağı koymuştum iyi gelmişti
Reyyan1403 busra66 canım İnan korkma bizim ki 10 günü geçti hatta kan aldılar niye olmuyor diye kan aldığı gün yapmaya başladı. İlk üç ay döneninde oluyor. Ben ağlamıştım niye kaka yapmıyor diye ama sen bekle illaki yapacak.
Minaberil busra66 Yani doktor 10 gün normal diyor siz 8. Gün uyarıyorsunuz bebeğinizi o zaman doktora neden soruyorsunuz.
organicanne busra66 benim bebeğim de 9 gün yapmamıştı hiçbir şey uygulamadım kendiliğinden yaptı poposuna soğan koyuyorum sadece
Havva2763 Benim bebegimde 3 aylık prematüre bebek haftada 1 veya 2 kere yapıyo mama ve anne sütü ilerliyoruz bende acaba doymuyor diyemi yapmiyorum diyorm
busra66 Havva2763 onu bilemiyorum ama siz tam doldurduğu 5 bezi takip edin mama da alıyorsa duruyordur gönlünüzü rahat tutun bence
Ylz13 Biz de bu sebepten bugün doktora gittik 26günlük bebeğim 6 gündür yapmıyordu dr fitil verdi bide gazı için doğal şırup verdi günde bir çay kaşığı kadar zeytin yağı verebilirsin dedi