Muhammed_Ali Bebeğime 2. Ayında kan tahlili yapıldı süt alerjisi şüphesi ile ama çıkmadı diyet yaptım sonuç çıkana kadar ama şikayetlerimiz bi türlü geçmedi hala yeşil gürültülü ve sıkça mukuslu oluyor kakası şimdi yine diyet yapıyorum ama tecrübeli annelere soruyorum bu inek sütü alerjisi ne zamana kadar sürüyor iyileşme süresi ne yada fark edilmese ne olur ben çok endişeleniyorum başına gelenler nasıl atlattı🙁
BenMathilda Muhammed_Ali bebek kilo aliyosa gelişimi yerindeyse huzursuzlugu yoksa kan da gelmiyorsa, sorun yok. benim doktorumun dedigi bu şekilde.. bu dedikleriniz gazdan ve usutmekten de olabilir
Mucizemmmmm BenMathilda Muhammed_Ali sızı korkutmak istemem ama oglum 7 aylık gelişimi kilo alımı ıyıdı huzurluydu mukuslu kaka kusma ve dokuntu sikayetıyle gittik inek sutu ceviz susam akar ve küf alerjisi cıktı
Sengnsdvc Muhammed_Ali bizimde kakada mukus ve gürültülü kaka var dpktor süt alerjisi var ama tüp tüp kan almamıza gerek yok çünkü testler %100 doğru sonuç vermiyor dedi ben diyetteyim 1 aydır ama mukus geçmedi birtürlü 🤦🏻♀️
Minahanzade Muhammed_Ali 6. Ayda geçti bizim. Emmeye başladı, öncesinde hep red yaşadık. Dikkat edin yediklerinize.. Mama kullanıyorsanız diyet mama kullanın🌸
Muhammed_Ali BenMathilda her zaman değil ama huzursuzluğu var gaz sorununu da yavaş yavaş azalıyor her çocukta böylemi olur bilemiyorum ilk çocuğum
BenMathilda Mucizemmmmm korkacak bisey yok ki niye oyle yaziyosunuz.. döküntü varsa ve kanda ciktiysa zaten yapacak bir sey yok. biz dokuntusuz ve kanda cikmayan durumdan bahsediyoruz
1453 Benim kıızım da üç buçuk aylık yaklaşık bi aydık yeşil sarı karışımı yapıyo hanımlar normal mi doktor normal dedi ama herkes bişey diyo aklım karıştı burda yazılanları gördükce acaba diyorum taze bi anneyim görüşlerinizi alabilirmiyim