tiredmom_ 3 ay oldu hala iyileşmedi ne iç ne dış dikişlerim.. Hala ağrıyor. İç dikişlerim yüzünden oğlumu kucağıma alamıyorum ayaklarıyla karnıma vuruyor dış dikişler yüzünden iç çamaşırı bazen giyemiyorum özellikle lastiği aşağıda olanlar dikişlere gelince canım yanıyor. Ne zaman geçer bu sezeryan dikişi agrisi acısı 😢
kenankaan tiredmom_ bi doktora mı gözükseniz acaba, ben iki sezeryan oldum peşpeşe hem de, ama 3 ay olduğunda bahsettiğiniz şikayetlerim yoktu. Normal işimi görüyordum
atlasrl tiredmom_ kişiden kişiye değişiyor bu toparlanma süreci aslında. benim 3 ay civarında tamamen bitmisti. yine de doktora gözükmenizde fayda var tabii
Orhnkrn Süreklilik halindeyse bu rahatsızlıklarınız, doktora gözükmenizde fayda olucaktır, bende 2 ay oldu sezaryen olalı, üşüttüğüm veya çok yorulduğum zamanlar belirttiğiniz şikayetleri yaşıyorum
Kuzularinanasi tiredmom_ 2 kez sezeryan oldum ve 1 hafta sonrasinda hic agri sizi vs olmadi.cok sukur.kisiye gire degisir surec ama 3 ay cok fazla acaba ilk gunler cok mu ters hareket yaptiniz veya asiri mi zorladiniz kendinizi.bence doktora gozukun en dogrusu
tiredmom_ Kuzularinanasi evet doğru ilk günler kendimi aşırı zorladım. Çünkü kimim kimsem yoktu eşim de işe gitti bebeğe tek baktım. Sanırım celevetini hala çekiyorum…. 😢
Maviim tiredmom_ Aaa neden o kadar uzun sürmüş sizde ya acaba😔 Benim 12 gün sonra tamamen geçmişti hiç bir şey hissetmiyordum.. bir doktorunuza danışın kontrol etsin
tiredmom_ Maviim haklısınız bebekten fırsat bulup gidemedim. Yorumlara bakılırsa yaşadığım durum normal bir durum değil
Ntti tiredmom_ geçmiş olsun. 5 gün içerisinde hiç ağrım sızım kalmamıştı. Bir doktora görünmenizde fayda var
bebekars tiredmom_ 5.günden itibaren agrım kalmadı 1.ay bittiğinde dikiş bile zor görünüyordu hatta 2aylıkken bebek arabasını apartman girişindeki merdivenden kucaklayıp kaldırmıstım.dikişte kızarıklık vs varmı? Bir doktora görünün isterseniz normal değil bildiğim kadarıyla🙏🏼
Merve_bolat tiredmom_ bende böyle bir sorun olmadı aksine çabuk toparladım bence bir doktora görünün belki bir şey vardır
powerpopboy tiredmom_ benimde dikişlerim çok çok ağrıtmıştı 1 at kontrolünde hafiflemişti ama ara ara sızlıyordu. Doktora sordum arada sızlıyor geriliyor dedim. Ben zayıf bir anneyim. İyileşmenin kişiden kişiye göre değiştiğini yağ kas tabakasının farklı olduğunu söyledi. Tam toparlanma 6 ayı bulur dedi. Kontrolde hiçbir şey yoktu rahim çok güzel toparlanmış dedi. Sonra ben korse kullandım ağrı oldukça korse ağrıyı sızıyı toparlıyordaja kolay haraket ediyorsunuz. 2. Ayın sonunda bıraktım korseyi. Gündüz aktif işlerde bebeği kucağıma aldığım zamanlarda hep korse kullandım çok rahatlattı beni gelde korkmadan eğilip kalkabiliyorsun yoksa imkanı yok hızlı hızlı haraket edemezdim kolik bir bebeğim var üstelik
Emfa13 tiredmom_ benim sezeryan bölgem üşüyünce sızlar. Ama üç aydan önce toparlamıştım. Bir kadın doğuma gidin.ayrica hamile için iç çamaşırı giyebilir siniz ben toparlanana kadar öle yaptım.
powerpopboy tiredmom_ geç değil gerçekten çok rahatlayacaksınız sıkı tayt korseli külotlu çorap bile olur bir deneyin formda kalmak için değil ağrınızı hafifletmesi için destekleyici korka korka haraket etmezsiniz en azından
tiredmom_ powerpopboy sağolun var korsem sıkar iyice acıtır diye tereddüt edip takamamıştım bir deneyeyim olmazsa