Birmelekannesi_ Kızlar 14 aylık bebeğim gece emmeye cok uyanıyor kesene kadar gecmicek bunu kabullendim artık ne yedirsem yedireyim kalkıyor ama birazdan yatmadan yedirmek için bir şeyler yapacağım tavsiyeniz var mı ??
arascinar3475 Birmelekannesi_ ben elma yogurt karistirip veriyorum ara sira hem kabizligina hemde gece icin ideal diye duusnuyorum
minnaktavsanim Birmelekannesi_ ne verirseniz verin uyancaktır bende denedim muhallebi vs ama artık açlıktan değil alıskanlıktan uyanıyolar işte maalesef yapcak bişey yok doktorum emzirmek yerine su teklif edebilirsin okadar dedi
Birmelekannesi_ livanurvealpinannesi61 uyku saatinden bir buçuk iki saat önce “yemek” verilmemeli onu rahatsız etmemek için Meyve hafif bir püre vs verilebilir tabiki bunlar uyurken onu rahatsız etmez
livanurvealpinannesi61 Birmelekannesi_ bana uzman çocuk doktoru en geç 7 de akşam yemeği yemeli dedi. Sizden duydum bunu da. En son özele gittim uzman çocuk doktoru 8 den sonra bişey verme dedi.devlet hastahanesinde ki doktorlar akşam yemeği 7 8 gibi olmalı diyor
Ccansuu Birmelekannesi_ yatmadan önce bişey yedirmeniz onu daha çok rahatsız edip uyandıracaktır reflüye sebep olursunuz gün içerisinde daha dikkat edin beslenmesine bir de alışkanlık haline getiriyorlar ondan uyanıyordur azı dişleri de çıkacaksa rahatlatmak istiyordur kendini
Birbey Bence yemek asla 6-7 den sonra verilmemeli aynı bizim gibiler çünkü biz bile geç vakit birşey yediğimizde miğdemiz rahatsızlanıyo daha çok minnaklar meyve püresi ve muhallebi verebilirsiniz ama eğer çok acıkıyorsa o bile en gec 7 olmalı