eylulmeselesi Kızlwr uc dort gundur yururken rahmımde bır agrı vsr kasıklarımda agrıyor asırıd erecede akıntım var adet olcam ama üşüttüm mü anlamadım boyle olan var mı
Elika00 eylulmeselesi ben öyle hamile kaldığımı anlamıştım ama herşey olabilir Hamile olabilirsin Üşütmüş olabilirsin İdrar yolu enfeksiyonu olabilir Regl olabilirsin
eylulmeselesi Elika00 hamıle degılım ama adet gunum geldı korktum kotu bısey mı dıye ama şeffaf akıntımda asırı fazla
Hale3400 eylulmeselesi aynı şeyleri şu an ben yaşıyorum doktora gittiniz mi sonuç ne oldu merak ettim
Hale3400 eylulmeselesi bende bugün gittim doktora idrarda kan var dedi doktor ultrason çektirelim bir bakalım belki kum taş fln döküyor olabilirsin dedi
Erv Aynısı bendede var yarın doktora gidecem bakalım bana ne dicek garı durup dururken çok fazla kasıklarıma girio uzun suruyo sonra gecio 10 dakika sonra gene olyor
Hale3400 eylulmeselesi bugün sadece idrar tahlili çıktı onda da idrarında çok fazla kan var dedi ultrason için 1 hafta sonraya gün verdi bakalım o zaman belli olacak