ma9419 Bebeğim gündüzleri emdikten bazen 1 bazen 1,5 saat sonra yine emmek istiyor. Aralarda bi uyuyor bi uyumuyor gece uykusu güzel. Ama gündüzleri çok sık istiyor gibi geliyo iki gündür. Bazıları 3 saatte bir emziriyorum yazıyor da acaba doymuyor mu diye düşünmeye başladım
Myagz ma9419 oğlum üç aylık ben daha hiç üç saatte bir emdiğini görmedim sık sık emer. Hele ki bazıları gece yedi saat falan uyuyor diyo yani ya milletinki kurulu saat ya benimki canavar bilemiyorum 🤣
Myagz ma9419 ayrıca da günde beşten fazla çişli dolu bez alıyorsan sütün yetiyordur canım güvende hissetmek için de emiyor sadece aç olduğundan değil 🌸
Erencinarinannesi ma9419 ben doğduğundan beri hiç saat tutmadım gündüzlere sürekli emziriyordum o istedikçe ben verdim hala aynıyız 2 ay 20 günlük
Ygtek ma9419 canım benim oğlumda gündüzleri nerdeyse yarım saatte bir emiyor hatta gazı olduğunda bütün gün memede. Geceleri 1 veya 2 saatte bir emiyor
Eymeniim Benim bebeğim 40dkda bir emmek istiyor az ve sık emdiği için hepsi gaz oluyor bütün gün ağlıyor sonra doktor beslenme şekline normal dedi her bebeğin farklı ve biz gece saat başı uyaniyoruz emmek için sadece 3dakika emiyor sonra bir saate yine bence gayet normal